Home

Smedbo toebehoren voor de badkamer

Smedbo wordt verdeeld in België door Sanitool

Je kan ons bereiken op onderstaand adres:

Reepstraat 101 b,
9170 Sint-Gillis-Waas
T 03 707 07 60
F 03 707 18 37
E info@sanitool.be

Sinds de oprichting van Smedbo in 1967 heeft het bedrijf een onmetelijke ontwikkeling doorgemaakt na het bescheiden begin in Helsingborg.

Vandaag de dag is Smedbo marktleider in Scandinavië, verkoopt haar producten over de hele wereld en heeft forse marktaandelen in diverse landen in Europa en de USA. Het succes is gestoeld op voortdurende technische productinnovatie gecombineerd met modern Scandinavisch design.

Het Smedbo programma is breed en dekt verschillende onderscheidende en moderne stijlen af. De meeste lijnen worden vervaardigd in massief messing met de hoogst mogelijke toleranties, verkrijgbaar in verschillende finishes en vervolgens beschermd met een unieke transparante lak die een gemakkelijk gebruik en onderhoud waarborgt.

10 jaar garantie op Smedbo bathroom products

10 jaar garantieSmedbo producten worden geproduceerd en getest volgens de hoogst denkbare standaarden. Extensieve zorg en moeite zijn besteed aan kwaliteit, materiaal, productie controle, design en functionaliteit.

Smedbo producten zijn gegarandeerd vrij van defecten voor 10 jaar vanaf moment van aankoop.

In geval van defecten binnen de garantietermijn binnen 10 jaar na aankoop zal Smedbo op vertoon van enig bewijs van aankoop het product repareren, compenseren met een gelijkwaardig product of indien onmogelijk het aankoop bedrag terugbetalen.

De consument dient zo snel mogelijk Smedbo schriftelijk op de hoogte brengen van het probleem. Onze garantie betreft enkel het product zelf en geen voortvloeiende consequentie op welke manier dan ook.

Schade veroorzaakt door onoordeelkundig gebruik, misbruik of ongelukken vallen niet onder garantie.